Nationale Loterij

 

Maak kennis met het gamma

 • Lotto

  Lotto

  De lotto is een loterijvorm waarbij de deelnemers zelf de nummers kunnen bepalen via een formulier of de lottoterminal de nummers laten bepalen via een QuickPick.

  Lotto wordt getrokken op woensdag- en zaterdagavond.

   

 • Extra Lotto

  Extra Lotto, extra veel redenen om te spelen!

  Elk moment is goed om Lotto te spelen. Maar sommige momenten zijn zo bijzonder dat ze simpelweg een extra trekking verdienen.

  Nieuwjaar, Kerstmis, Vrijdag de Dertiende, allemaal zijn het dagen waarop je wel eens net dat tikkeltje extra geluk zou kunnen hebben.

  En als de Jackpot niet valt bij een Extra Lotto-trekking, dan heeft iedereen geluk, want dan is er nog meer te winnen bij een volgende (Extra) Lotto-trekking.

 • Euromillions

  Euromillions

  Zin om schandalig rijk te worden?

  Speel dan snel mee met de Jackpot, en wie weet wordt jouw droom wel werkelijkheid!

   

 • Joker+

  Joker+

  De Joker is een kansspel dat sinds 1 februari 2011 Joker+ is geworden. Het wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. De winnaars worden bepaald via een trekking die uitgezonden wordt op de televisiezender Eén..

 • Keno

  Keno

  Keno is een loterijspel, dat oorspronkelijk in het Chinees Keizerrijk werd gespeeld. Het zou ontstaan zijn tijdens de Han-dynastie rond 200 v.Christus.  Chinese gastarbeiders brachten het spel naar het Amerikaanse westen in de negentiende eeuw, waar het snel populair werd als een bingo- en casinospel. Vanuit Amerika verspreidde het spel zich naar andere landen. Thans wordt het gespeeld door de Nationale Loterij van België.

 • Pick3

  Pick3

  Pick3 is een dagelijks trekkingsspel waarmee je tot 500 keer je inzet van € 1 kunt winnen. 
  Het principe is heel eenvoudig: je kiest een combinatie van drie nummers tussen 0 en 9.
  Vervolgens geef je aan hoe en in welke mate je combinatie van drie nummers moet overeenkomen met de dagelijkse trekking: in volgorde, in willekeurige volgorde, met de eerste twee nummers in volgorde of met de laatste twee nummers in volgorde.

  Voor iedere keuze betaal je € 1.

  Bij de trekking rolt er een nummercombinatie uit de trekkingstrommel: één nummer voor de honderdtallen, één voor de tientallen en één voor de eenheden.

  Heb je de juiste combinatie en bovendien in de juiste volgorde? Dan kun je tot 500 keer je inzet winnen!

 • Win For Life

  Win For Life

  Op elk krasbiljet van "Win for Life" staan twee zones die men kan wegkrassen. De bovenste zone, "winnende cijfers" genoemd, verbergt twee verschillende cijfers van 1 tot 9. De onderste zone, "uw cijfers" genoemd, verbergt 4 verschillende cijfers van 1 tot 9. Je wint als één van de "winnende cijfers" gelijk is aan één van "uw cijfers" (er is altijd maximaal één gemeenschappelijk cijfer). Als dat zo is, staat onder dat cijfer het bedrag vermeld dat je wint (aantal euro of "WIN FOR LIFE" als je de hoofdprijs wint).

 • Subito

  Nieuw Subito kraslot van €10 !

  Met Subito heb je altijd grote kans op chance, want per kraslot maak je maar liefst 1 kans op 3 om te winnen!

  En het wordt nog beter, want ons oudste kraslot deed aan gezinsuitbreiding. 
  Nu kan je naast de €1, €3 en €5 kraslotjes namelijk ook een kraslot van €10 kopen. Daarmee kan je tot maar liefst €400.000 winnen! 

   

 • Presto

  Presto

  Wat doe jij als je een Euro vindt? ‘m opeten, weggooien, achter je oor verstoppen? Doe niet gek en koop een Presto! 

  Presto pakt uit met twee al even leuke varianten: van €1 of €2. Maar wat hen nog leuker maakt, zijn de hoge winstkansen! Zo maak je met een Presto €1 kans om één van de 500 grote winnaars te worden van €1.000. Kies je voor Presto €2, dan maak je kans om één van de 500 grote winnaars te worden die €2.500 op zak steken. Of… misschien win je wel één van de zovele andere mooie winsten die de 2 versies jou te bieden hebben. Hoe? Heel simpel: kras de spelzone en het bedrag dat je ziet, is van jou!

 • Astro

  Astro

  Voor elk sterrenbeeld is er een ander Astro krasbiljet. Welke Astro wordt jouw favoriet? Je eigen sterrebeeld? Dat van je partner? Van je boezemvriend? Of van je baas?

  Je hoeft geen astronomische bedragen neer te tellen om je kans te wagen: een Astro krasbiljet kost slechts €1. Kras de drie symbolen weg en ontdek meteen of het geluk voor jou in de sterren staat geschreven. Er valt tot €10.000 te winnen. Goed nieuws: je hebt nu nog meer kans om te winnen.

  En Astro is natuurlijk om ideaal om als cadeau te geven!

 • Cash

  21

  Maak kennis met CA$H, een nieuwe reeks krasbiljetten waarmee je kans maakt op mooie cashbedragen.

  Zin in een extraatje? Of je nu graag spontaan op city trip wilt vertrekken of zin hebt om jezelf op iets geweldigs te trakteren, dan zijn de CA$H krasbiljetten iets voor jou. Je maakt kans op tal van loten tussen € 10 en € 5.000, en met het € 20 biljet kun je zelfs tot € 1.000.000 winnen!

  Kras links eerst jouw eigen nummers, ontdek vervolgens rechts de winnende nummers en vermenigvuldig zelfs mogelijk je winst door het vakje onderaan te krassen (bij de biljetten van € 3,5, € 10 en € 20). En met het biljet CA$H 20€ kan je nog een extra €100 winnen dankzij de BONUS zone.

 • 21

  Details

  Kaartje leggen? Speel 21.

  Ontdek de nieuwe editie en kras snel je 3 kaarten. Is de som van je kaarten gelijk aan 21? Dan sleep jij € 100.000in de wacht! 

  Als je kaarten opgeteld aan 17, 18, 19 of 20 raken, heb je ook al prijs. En vind je het woord “GRATIS” in de bonuszone dan krijg je een extra kras kans.

Kraslotje van de maand

Maak kennis met het kraslotje van de maand

thm-img
Top